Onze favoriete Internetlinks
Hieronder hebben we wat links opgenomen van plaatsen waar wij zelf zoal actief zijn en van verschillende (actie)groepen en organisaties waarmee we ons verwant voelen. Er komen er nog meer, dus hou ons in de gaten...

Waar wij (onder andere) actief zijn:
Katholieke Theologische Universiteit te Utrecht
Heleen's werkgever. Zij werkt als assistent in opleiding (AIO) bij de vakgroep Praktische Theologie en Sociale Wetenschappen.

Bartiméüs Doorn
Een woongemeenschap voor meervoudig verstandelijk gehandicapten, waar Giny iedere dag in het DAC (Dag Activiteiten Centrum) te vinden is met haar "jongens".

Kontakt der Kontinenten
In dit vormingscentrum gaven Lidy en Dinie tot voor kort regelmatig cursussen op het gebied van persoonlijke, religieuze en missionaire vorming.

Onze vrienden in binnen- en buitenland:
Het virtuele bisdom Partenia van bisschop Jacques Gaillot
Deze bisschop werd vanwege zijn progressieve opvattingen door de paus verbannen van het Noord-Franse Evreux naar het feitelijk niet-bestaande bisdom Partenia in de Sahara. Niet alleen vanuit Frankrijk, maar ook vanaf de site van het 'virtuele' bisdom Partenia zet mgr. Gaillot zijn werk voor daklozen, homosexuelen en andere gemarginaliseerde mensen echter voort!

De Catholic Worker homepage
Een onofficiŽle site die wordt onderhouden door een 'bewonderaar' van de Catholic Worker movement. De Catholic Worker is een radicaal-christelijke beweging die directe steun biedt aan daklozen, vluchtelingen en andere uitgestotenen van onze maatschappij en daarnaast ook de toestanden aanklaagt die ertoe leiden dat deze mensen uitgestoten worden.

Leefgemeenschap De Wonne
Soms kun je in De Wonne een poosje terecht, als je geen dak boven je hoofd hebt (en stel je maar eens voor wanneer dat bij mensen gebeurt...!) maar soms kun je ook een week of langer meedraaien om je te verdiepen in de redenen waarom mensen in godsnaam zo leven.

De Vredessite
Nieuws, actie-aankondigingen, commentaar over oorlog en vrede.
Speciaal aanbevolen: de rubriek "Nieuwe Oorlog".


Terugdansende
pinguins